Bélférgesség (2)

Cernagiliszta szekletben. Kukacosság másképp – cérnagiliszta fertőzés kezelése homeopátiával

Tartalom

  cernagiliszta szekletben

  A cicátokat amúgy is kellene 3 havonta féregteleníteni, ez fontos. Amúgy nekem gyerekkoromban mindig voltak macskáim, akkoriban végképp nem féregtelenítették őket, és soha nem voltam tőlük gilisztás.

  Létrehozva: Márpedig a cérnagiliszta nem adja alább, egyedül az embert tekinti megfelelő lakóhelynek. A hegyesfarkú bélgiliszta vagy cérnagiliszta Enterobius vermicularis valamennyi életszakaszát az emberben, de legalábbis az ember közelében tölti. A kifejlett példányok a bélrendszer utolsó cernagiliszta szekletben, a vékony- és vastagbél, valamint nagy számban a vakbél nyálkahártyájában székelnek. Egyetlen milliméter széles, hengeres és hosszúkás, fehéres színű apróságok.

  Pedig valószínű, hogy ők férgesek voltak, de nagyobb az esély tényleg mondjuk homokozóból elkapni, vagy nem jól megmosott zöldségen is lehetnek féregpeték. Mikor az én gyerekeim lettek gilisztásak, nálunk pl nem is volt itthon macska.

  paraziták az állati világban tabletták az emberi test minden parazitájából

  Volt viszont homokozó, ami nem volt letakarva, és voltak szomszéd macskák, akik valószínűleg bele jártak. Azóta takrva van a cernagiliszta szekletben És nyugi, nem azért lett gilisztás a kislányod, mert nincs meg nálatok a megfelelő tisztaság És ha több gyereked is van, én a helyedben mindnek adnék vermoxot.

  Meg nektek, felnőtteknek is.

  cernagiliszta szekletben

  Csak a saját példánk: nálunk mikor először volt, saját cernagiliszta szekletben vettem észre a dögöket. Elmentem a dokihoz, adott vermoxot, kérdeztem, szedje mindenki?

  petesejt és parazita eljárás

  Azt mondta, hogy nem kell, elég ha én beveszem. Úgy is tettem, az előírta dagban, de nem múlt el a fertőzés. És később vettem észre a gyerek székletében a gilisztákat, valószínű, hogy ő kapta el, ő fertőzött meg engem, és én hiába szedtem cernagiliszta szekletben gyógyszert, ha ő mindig visszafertőzött.

  típusú protozoan paraziták művészeti élet parazita kezelés