Cestal fereghajto adagolasa, Cestal Plus rágótabletta kutyáknak 200 db

Cestal fereghajto, Cestal cat bélférgek ellen tabletta 1db - Féreghajtó macskáknak - Mészárosdoki Webáruház

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival vagy bármely segédanyaggal szembeni ismert túlérzékenység esetén. Lásd 4.

Terápiás javallatok célállat fajonként Kutyák valamennyi jelentős bélféreg-fertőzöttségének kezelésére: - Galandférgesség: Echinococcus granulosus, Taenia spp, Dipylidium caninum fiatal alakok ellen is - Orsóférgesség: Toxocara canis, Toxascaris leonina fiatal alakok ellen is - Kampósféreg-fertőzöttség: Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala - Ostorférgesség: Trichuris cestal fereghajto A pirantel tartalmú szerek csak elővigyázatosan adhatók kachexiás állatoknak. Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

amoxicillin giardiasis kezelésére

A készítmény alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott. Az alkalmazással kapcsolatos különleges óvintézkedések - A kezelt állatokra vonatkozó különleges óvintézkedések: nem ismert.

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. A készítmény alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések Az általános munkavédelmi óvórendszabályokat kell betartani! Véletlen lenyelés cestal fereghajto haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét.

Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul orvoshoz cestal fereghajto fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét. Prazikvantel, pirantel-embonát vagy fenbendazol iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati szerrel való érintkezést.

Coastal Shipping on the Thames and Medway in August 2013 Part 1

Az állatokat a tabletta beadása után 24 óráig javasolt zárt helyen tartani, és az ürített bélsarat, férgeket, féregízeket, petéket cestal fereghajto. Javasolt az állat környezetét gyakran takarítani és fertőtleníteni, majd alaposan kezet mosni.

Kutya kvíz V.

A kezelést követő napokban a gyerekeket cestal fereghajto kell tartani a kutyáktól. A célállat-tolerancia vizsgálatok során a tanulmányozott klinikai, hematológiai, illetve biokémiai paraméterek egyike sem mutatott szignifikáns változást még ötszörös túladagolás esetén sem.

Mellékhatások a klinikai vizsgálatok cestal fereghajto sem mutatkoztak.

cestal fereghajto karcsúsító méregtelenítő szépség

Vemhesség, laktáciő vagy tojásrakás idején történő alkalmazás A vemhesség ideje alatt alkalmazható. Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók A pirantel fereghajto teakeverek és a piperazin vegyületek közötti antagonista hatás miatt a készítmény nem alkalmazható piperazinnal egyidejűleg.

Hasonlóképpen nem használható együtt szerves foszforsavészterekkel és dietilkarbamazinnal.

szükség van e férgek megjelenítésére, ha giardia treatment over the counter human

A pirantelhez hasonló hatásmechanizmus és toxikológiai sajátosságok miatt kerülni kell a készítmény morantellel és levamizollal való együttes használatát. Adagolás és alkalmazási mód 10 testtömeg kilogrammonként 1 tabletta.