Kite (1988) & Kite Liberator (2008)

Fiú parazita

Tartalom

  hashajtó férgek esetén

  Mivel a gyermek úgy érezte, hogy van valami a hallójáratában, szülei orvoshoz vitték. A vizsgálat utóbb felfedte, hogy egy kullancs költözött a fiú fülébe fiú parazita írja a Live Science.

  Az élősködő a dobhártyán telepedett meg. Bár a környező terület fiú parazita, a zúgást leszámítva a gyermeknek nem voltak panaszai.

  fiú parazita különféle betegségek és paraziták szódabikarbóna kezelése

  David Kasle, a New Haven-i Yale Egyetemi Kórház munkatársa és a fiút kezelő orvos szerint az efféle esetek kifejezetten ritkák. A különös zúgás, amelyet a fiú parazita páciens néhány nappal korábban hallott, feltételezhetően attól alakult ki, hogy a parazita egyre mélyebbre mászott a hallójáratban. Kasle szerint minél közelebb kerül valami a dobhártyához, annál zajosabb. Fotó: iStock Mire a szakértők megtalálták az élősködőt, az már elpusztult, eltávolítása azonban nem volt egyszerű, mivel feje a dobhártyába ágyazódott.

  szükség van e felnőtteknek a férgek megelőzésére a legjobb gyógyszer férgek számára férgek számára

  A tetemet végül érzéstelenítés mellett, a sebészeti osztályon kellett kiműteni. Mint kiderült, az ízeltlábú egy amerikai kutyakullancs Dermacentor variabilis volt.

  ostorféreg kórokozó

  Az operáció után a fiú antibiotikumot kapott, hogy enyhítsék gyulladását. A beavatkozás után egy hónappal a gyermek teljesen tünetmentessé vált.

  a férgek elleni küzdelem vastagbél tisztító tabletták

  Kiemelt fotó: iStock.