Servita Udvarház

A teljesen megújult Servita Udvarház szeretettel várja vendégeit. 

A Servita Udvarház egy olyan különleges atmoszférájú, belvárosi, történelmi múlttal rendelkező épületegyüttes az egri Vár és Minaret tövében, ahol a vendégek Eger esszenciáját kaphatják: a vendégszeretet, a kulináris élményeket, a nemes borok ízvilágát, az ellazulást és felfrissülést,és mindemellett Eger legszebb és legzöldebb udvara is egyben. A hely igazi meglepetés belvárosi elhelyezkedése ellenére, az impozáns kert, étterem valamint kerthelyiség, grill-terasz; melyek romantikus vacsorákhoz, családi-; baráti-; vállalati összejövetelekhez kiváló helyszínként szolgálnak.

Tel: +3630 712 0000          E-mail:

 

nyugalom

Szállás

A SERVITA UDVARHÁZ APARTMAN egy különleges atmoszférájú, belvárosi, történelmi múlttal rendelkező épületegyüttes az egri Vár és a Minaret tövében, egyben Eger legszebb és legzöldebb udvara is. Vendégházunk öt Apartmannal rendelkezik. Az Apartmanok az átlagosnál nagyobb alapterületűek, gazdag felszereltséggel ellátottak. A kényelmes és barátságos hangulatú nem dohányzó szobákban színes televízió, ingyenes internet-csatlakozási lehetőség, teljesen felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésre. A szobák osztott légterűek, klimatizáltak, pótágyazhatóak. Apartmanjaink kiváló szállást biztosítanak a családdal, vagy baráti társasággal érkező vendégeink részére. A biztonságos parkolást pedig közvetlenül a Servita Udvarház mellett lévő pakolóban tudjuk biztosítani.     

Tovább...

érzem

Étterem

Eger egyik legjobb Chefje gondoskodik a finom ételkről és minden igényt kielégítő választékról.  A Servita Udvarházban található a Servita Étterem, mely igazi gasztronómiai remekekkel, mindig friss, a szezonnak megfelelő helyi alapanyagokból készült specialitásokkal, és a legfinomabb egri borok kínálatával várja vendégeit! Az impozáns kert, valamint a Grill-terasz, romantikus vacsorákhoz,családi -, baráti- ,és vállalati rendezvényekhez, összejövetelekhez kiváló helyszínként szolgál.

Pihenését szolgáltatásainkkal és változatos gasztronómiai ajánlatunkkal tesszük felejthetetlenné!

Tovább...

legédesebb

Marcipánia

Eger történelmi belvárosában, a Servita Udvarházban található Magyarország "legédesebb" kiállítása, a Kopcsik Marcipánia.

Kopcsik Lajos Oscar-díjas, olimpiai- és világbajnok, Guiness rekorder mestercukrász alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők. A 120 tárgy mindegyike cukormasszából és marcipánból készült, mint például egy közel két méteres borospalack, a Minaret kicsinyített mása, de a gyermekek számára  is igazi különlegességeket tartogat a kiállítás, hiszen cukormasszából elevenednek meg a mesehősök.

Tovább...

Programajánló