A SERVITA UDVARHÁZ öt Apartmannal rendelkezik. Az Apartmanok az átlagosnál nagyobb alapterületűek, gazdag felszereltséggel ellátottak. A kényelmes,csendes,barátságos hangulatú nem dohányzó szobákban színes televízió, ingyenes internet-csatlakozási lehetőség, teljesen felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésre. A szobák osztott légterűek, klimatizáltak, pótágyazhatóak. Apartmanjaink kiváló szállást biztosítanak a családdal, vagy baráti társasággal érkező vendégeink részére. A  parkolás pedig közvetlenül a SERVITA UDVARHÁZ mellett lévő nyilvános utcai pakolóban . 

Gyermekbarát apartman, 2 felnőtt + 2 gyermek: Három év alatti gyermekek esetén szállásdíjat nem számolunk fel;

 A szobákat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, az elutazás napján pedig 10 óráig kell elhagyni! Amennyiben a vendég későbbi időpontban szeretne el illetve továbbutazni, csomagmegőrző térítésmentesen áll a rendelkezésére. 

A szobaár tartalmazza az ÁFA-t! A szobaár nem tartalmazza az IFA-t amely 450.-Ft./fő/éj! 

Ha foglalni szeretne,

Kérje részletes ajánlatunkat a címre írt levélben!

Apartman Egyágyas szoba
HUF/éjszaka

A csendes, kényelmes, barátságos hangulatú, nem dohányzó, franciaágyas szoba; melyben színes televízió, ingyenes internet-csatlakozási lehetőség, és teljesen felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésre. A szoba osztott légterű, klimatizált, pótágyazható.

Apartman Kétágyas szoba
HUF/éjszaka

A csendes és kényelmes, barátságos hangulatú nem dohányzó, franciaágyas szobákban színes televízió, ingyenes internet-csatlakozási lehetőség, teljesen felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésre. A szobák osztott légterűek, klimatizáltak, pótágyazhatóak. ( három felnőtt személy részére is kényelmes)

Apartman 2+2 ágyas szoba
HUF/éjszaka

A csendes és kényelmes, barátságos hangulatú nem dohányzó, franciaágyas szobákban színes televízió, ingyenes internet-csatlakozási lehetőség, teljesen felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésre. A szobák osztott légterűek, klimatizáltak, pótágyazhatóak. ( két felnőtt és két gyermek részére is kényelmes, tágas)