A külső paraziták ellenei védekezés lehetőségei galambállományokban

Parazita spray, Account Options

Tartalom

  Képek A külső paraziták ellenei védekezés lehetőségei galambállományokban Mind idős mind pedig fiatal állományok esetében gyakran találkozhatunk külső élősködők ektoparazitak által okozott fertőzöttséggel. A tünetek széles köre jelentkezhet.

  Beaphar külső élősködők elleni permet kígyók, gyíkok és kétéltűek részére A. Célállat fajok: Kígyók kivéve indigókígyókgyíkok kivéve vakondgyíkokkétéltűek.

  Hatékonyan pusztítja el az alábbi parazitákat: Bolhák, kullancsok, tetvek. A fertőzés átadásának kockázata a kullancs rögzülését követő 48 óra múlva éri el a maximumát. A Frontline Spray az állaton való megjelenésétől számítva 24 órán belül megöli a kifejlett bolhákat. A kullancscsípés komoly kockázatokkal járhat. Létezik kullancs védőoltás, de a legjobb ha megelőzzük a bajt.

  Javallatok: Kígyók, gyíkok és kétéltűek külső élősködők okozta fertőzöttségének kezelésére. Adagolás és az alkalmazás módja: Külsőleges alkalmazásra.

  ascaris átviteli tényezők

  Permetezze a bőrre cm távolságból a faroktól a fej felé haladva. Hagyja parazita spray gyógyszert megszáradni a bőrön.

  parazita spray

  Amennyiben a kezelést követően továbbra is jelentkeznek a tünetek, állatorvoshoz kell fordulni. A kezelendő állatok testtömegét a lehető legpontosabban meg kell határozni. Valamennyi együtt élő állatot egyidejűleg kell kezelni.

  helminthiasis mintázat

  A kezelés előtt az ivóvizet és a fürdővizet el kell távolítani. Alkalmazás előtt olvassa el a használati utasítást! Élelmezés-egészségügyi várakozási idő:Nem értelmezhető.

  • Termékleírás: 6 hónapos védelem bolhák ellen.
  • Подобным же образом могут существовать части города, которые никогда не помещались в схемы вечности, но пока не износились.
  • Jobb gyógymód a férgek ellen
  • A megoldás | Fypryst
  • Им понадобилось всего несколько минут, чтобы убедиться, что этот обелиск ни о чем им не поведает.

  Nem alkalmazható 80 g-nál kisebb tömegű állatokon! Nem alkalmazható párzási időszakban.

  parazita spray

  Egyéb antibakteriális vagy parazitaellenes gyógyszerrel egyidejűleg nem alkalmazható! Szemkörnyéki alkalmazása esetén túlérzékenységi reakciók előfordulhatnak. Allergiás reakciók esetén a kezelést be kell szüntetni.

  1. Pinworm tojások mikroszkóp alatt fénykép
  2. Spray - pumpás - Parazita ellenes készítmények - Egészség - Kutya - Vital Pet
  3. А зачем хранить его в тайне.
  4. Belfereg cernagiliszta

  Kizárólag hüllők kivéve: teknősök, krokodilok, indigókígyók és vakondgyíkok és kétéltűek részére készült állatgyógyászati készítmény, nem alkalmazható más állatfajokon! Különösen komoly reakciókról, esetenként elhullásról számoltak be a termék hatóanyagával kezelt kutyák collie-félék, óangol juhászkutya és rokon fajták valamint teknősök esetén. A készítmény alkalmazása közben dohányozni, enni- és innivalót fogyasztani tilos. Kerülni kell a készítmény parazita spray kerülését. A készítmény alkalmazása során védőkesztyűt kell viselni, és az alkalmazást követően szappannal és bő vízzel kezet kell mosni.

  tojás féreg fajok viszketés a végbélnyílás férgek kezelésében

  Felhasználható: Ld. Legfeljebb 25°C-on tárolandó.

  Válassza kedvencének a klasszikus kezelési formát. Parazitás fertőzés esetén reagáljon azonnal! Parazita spray faggyúmirigyekben koncentrálódik és a bőr felső rétegeit folyamatosan ellátja hatóanyaggal. A faggyúmirigyeknek tároló szerepük van: A faggyúmirigyek fel vannak töltve hatóanyagokkal, amelyek folyamatosan ürülve szétterjednek a kezelt kutya vagy macska teljes testfelületén. Ezért a parazitaellenes védelem hétről hétre magas szinten marad.

  Hűtőben nem tárolható. Az eredeti csomagolásban, napfénytől védve tartandó.

  parazita spray férgek, okok és tünetek

  A készítmény nem kerülhet természetes vizekbe, mert veszélyes a halakra és más vízi élőlényekre. Kizárólag állatgyógyászati alkalmazásra.