Bélférgek, bélférgesség

Belféreg gyorsteszt. Parazita-teszt

Tartalom

  Az emberi szervezetben viszonylag könnyen megtelepedik, és az esetek egy részében, felnőtteknél nagyjából felében, gyermekekben még ennél is nagyobb arányban okoz hasmenést.

  hatalmas féreg

  Egyfajta népbetegségről belféreg gyorsteszt szó: ez a felszívódási zavaroknak, a tartós hasi panaszoknak, a tartós hasmenésnek, és gyerekeknél olykor a fejlődésbeli elmaradásnak is az egyik oka.

  A kórokozó panaszokat főképp a gyerekeknél okoz, a felnőttek gyakran tünetmentesen esnek át a fertőzésen. A Giardia természetes vizekben való előfordulását 15 százalékosra teszik, míg az általa okozott betegség gyakorisága nagyban függ az egyes területek higiéniai viszonyaitól.

  kiegészítőket, hogy felrobbant a tüdőbe

  Magának a kórokozónak az emberi szervezetben való jelenlétét Kelet-Európában százalékosra becsülik, de például Olaszországban van 11 százalékos megjelenésről szóló adat is. Az előfordulási arány a rossz higiéniás körülmények között élőknél mindenképp magasabb, belféreg gyorsteszt 20 százalékos is lehet.

  belféreg gyorsteszt férgek az ízületekben

  Van, aki a kórokozót tartósan is hordozza. Egy pár évvel ezelőtti vizsgálat alapján ki belféreg gyorsteszt mondani azt is, hogy évente ezer emberből húszan betegszenek meg.

  lo fereghajto paszta

  Professzionális teszt.