Xenobiotikumok metabolizmusa

Méregtelenítő ammónia

Tartalom

  méregtelenítő ammónia

  Ubbink Méregtelenítő ammónia Bactifit ammónia méregtelenítő 20 x 2 g - utánvéttel vagy ingyenes szállítással Méregtelenítő ammónia. Xenobiotikumok metabolizmusa — Méregtelenítő ammónia Kérdések és válaszok Méregtelenítő ammónia Ez az Ubbink Aqua Bectifit tó ammónia méregtelenítő méregtelenítő ammónia a mikroorganizmusok szaporodását, amelyek a nitrogént méregtelenítő ammónia aminosavakká alakítják és bontják a mérgező ammóniát, hogy a tóban élő víziállatok növekedhessenek.

  méregtelenítő ammónia gyógynövényes féreg kezelés

  Az Aqua Bactifit több mint különböző baktériumtörzset tartalmaz, és biztosítja a hatékony baktériumtenyészet gyors fejlődését, és megőrződik a kerti tavacskában és a szűrőrendszerben.

  Ez elősegíti a nitrogén lebontását, a káros bomlástermékek, az ammónia és a nitrit méregtelenítését.

  méregtelenítő ammónia

  A nitrogén alapvető tápanyag, amelyet minden növény és állat igényel. De a nitrogént molekuláris formájában a legtöbb vízinövény nem tudja felhasználni, ezért a mikroorganizmusok által más formává kell alakítani. És a túl sok ammónia növeli a víz toxinszintjét, amelyről úgy gondolják, hogy a halkeltetésben történő veszteségek fő okozója.

  méregtelenítő ammónia

  A túlzott mennyiségű ammónia görcsöket, kómát, sőt halált okozhat. Ezzel az Aqua Bectifit méregtelenítő ammónia a tó megszabadul a szélsőséges ammóniamennyiségtől, és ideális környezetben tartja a halakat és növényeket.

  Kérdések és válaszok Leírás Ez az Méregtelenítő ammónia Aqua Bectifit tó ammónia méregtelenítő stimulálja a mikroorganizmusok szaporodását, amelyek a nitrogént hasznos aminosavakká alakítják és bontják a mérgező ammóniát, hogy a tóban élő víziállatok növekedhessenek. Az Aqua Bactifit több mint különböző baktériumtörzset tartalmaz, és biztosítja a hatékony baktériumtenyészet gyors fejlődését, és megőrződik a kerti tavacskában és a szűrőrendszerben.