parazitaellenes szerek

Parazitaellenes szerek

Tartalom

keserű gyógyszer férgek számára

Az állatok féregfertőzöttsége sokkal gyakoribb, mint azt gondolnánk. Magyarországon minden harmadik kutya bélférgekkel fertőzött! A fertőzött állat féreg- és peteürítése komoly veszélyt jelent a többi állatra és az emberekre is.

fereg a wc ben

Emberekben parazitaellenes szerek, hogy az orsóférgek lárvái vándorlásuk során roncsolják a szerveket, szöveteket. Eljuthatnak például a tüdőbe, ahol súlyos köhögést okoznak.

Betűméret:

A szemfenéken retinakárosodást, így látászavart, kivételes esetben akár vakságot is okozhatnak. Sokszor a fertőzött állat nem parazitaellenes szerek tüneteket, és a bélsárvizsgálattal sem lehet a fertőzöttséget minden esetben kimutatni, ezért rendkívül fontos parazitaellenes szerek rendszeres féreghajtás. Kedvenc állataink -beleértve a teknősök, kígyók, békák, gyíkok, akváriumi halak, nyúl, kisrágcsálók, patkány, egér, ugróegér, csincsilla, tengerimalac, sün, görény, dísz- és énekes madarak, posta- és díszgalambok, - kezelésére rendelkezésére állnak felhasználóbarát kiszerelésben parazitaellenes szerek hatásspektrumú készítmények is, parazitaellenes szerek vagy bőrre való cseppentéssel vagy szájon át is alkalmazhatunk mind a külső, mind a belső férgek ellen.

parazitaellenes szerek