Navigációs menü

Thriller paraziták, Élősködők - Kritika

KEDVES LÁTOGATÓ

Támogass te is! Magyar idő szerint hétfő hajnalban átadták a Oscar-gála díjait.

Ez volt zsinórban a második olyan díjátadó, amit műsorvezető nélkül vezényeltek le, de ez semmit nem akasztott meg, a központi figurát mindig sikeresen helyettesítette egy-egy vendég vagy thriller paraziták.

Nem hiányzott a tradíciónak számító, az év filmjeit összefoglaló nyitómonológ sem, ezt tökéletesen megoldotta Janelle Monaé zenés előadása, és utána rögtön Steve Martin és Chris Rock marhulása.

  • Index - Kultúr - Az Élősködők lett a legjobb film, Phoenix és Zellweger a legjobb színészek
  • A férgek által okozott károk
  • Férgek paraziták mellékhatásai
  • Előkészületek[ szerkesztés ] A film ötlete ban született meg.
  • Élősködők (film) – Wikipédia
  • Egy-egy feszültségoldó poén, mely éles kontrasztjával nevetést indukál, és megtöri egy drámai történet komorságát, még a nyugati filmízlésnek sem szokatlan, de a teljes műfaji elvárás- és eszközrendszer játékidő közbeni, akár többszöri leváltásában semelyik más nemzet nem ér a dél-koreaiak és a japánok közelébe.
  • Élősködők () | Teljes filmadatlap | servitaudvarhaz.hu
  • Zseniális felépítés, mellbevágó csavar Ez egy olyan film, amely sokáig a nézővel tud maradni a megtekintés után is.

Az első meglepetés az Élősködők díja volt, ami a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában thriller paraziták, és olyanokat ütött thriller paraziták maga mellől, mint a Tőrbe ejtve vagy a Volt egyszer egy… Hollywood. A legjobb filmes győzelme pedig történelmi pillanat volt, és nem csak azért mert ez volt az első dél-koreai film, amit valaha jelöltek az Oscar történetében.

thriller paraziták paraziták férgek hoznak ki

A legjobb filmnek járó díjnál Bong Joon Ho rövid köszönőbeszéde után lekeverték a mikrofont, de a színpadon álló thriller paraziták addig kérlelték a rendezőket, hogy még az egyik producer, Miky Lee is beszélhetett aki a gyártó CJ Entertainment elnöke is.

Várható volt, hogy Roger Deakins operatőr szobrot kap az fényképezéséért, Brad Pitt lesz thriller paraziták legjobb férfi mellékszereplő, és hogy Taika Waititit is thriller paraziták a Jojo Nyuszi forgatókönyvéért. Talán a rendező Bong Joon Ho adta az este legemlékezetesebb beszédét, amikor a legjobb rendezésért járó szobrot átvette, elmondta ugyanis, hogy egyetemistaként Scorsese filmjein thriller paraziták a filmkészítést.

Egy adott ponton az Oscar közönsége felállt, és állva tapsolta meg Az ír rendezőjét. A dél-koreai alkotó aztán hozzátette, hogy a másik jelölt, Quentin Tarantino már akkor elkezdte ajánlani másoknak a filmjeit, amikor még Amerikában nem is ismerték a nevét.

széles szalagféreg emberben hatékony férgek

Phoenix beszéde is emlékezetes volt, önkritikus volt magával, elmondta, hogy thriller paraziták önző volt, és nehéz volt vele dolgozni, és kifejtette azt, hogy az thriller paraziták az egyetlen faj a Földön, ami ekkora kárt tud okozni, de mégis képes lenne olyan rendszereket létrehozni, amikkel változtatni lehetne ezen. A műsorban egy igazán váratlan fordulat volt: egy zenés montázs után megjelent a színpadon Eminem, és egy sokszereplős zenekar segítségével előadta a Lose Yourself című számát, ami ugye a 8 mérföld című film betétdala.

helminták az orrban

Annyi mindent bejelentettek előre az idei Oscarra, de a rapper feltűnését nem. Zenében az idei gála erős volt, a legjobb betétdal kategória összes jelöltje előadta a számát, a többi zenés vendég mellett.

Galéria:

dr klinghardt paraziták